Yudikatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Yudikatif utawa lembaga peradilan, iku péranganing cawang kakuwasan kang dumadi saka hakim, jeksa lan magistrat lan pejabat liyané kang dadi intiné lembaga peradilan, kang tugasé njejegaké hukum utawa undhang-undhang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]