Yudikatif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Yudikatif utawa lembaga peradilan, iku pérangan saka cawang kakuwasan sing dumadi saka hakim, jeksa lan magistrat lan pejabat liyané sing dadi intiné lembaga peradilan, sing tugasé njejegaké hukum utawa undhang-undhang.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yudikatif&oldid=956507"