Eksekutif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Eksekutif kuwi cabang kakuwasan uatawa pamaréntahan sing kajibah ngleksanakaké, utawa nglakokaké hukum. Figur paling senior sacara de facto jroning sawijining eksekutif yakuwi kepala pamaréntahan. Eksekutif bisa ngrujuk marang administrasi, jroning sistem presidensiil, utawa minangka pamaréntah, jroning sistem parlementer.

Sistem pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eksekutif&oldid=815053"