Undhang-undhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Fungsi Legislasi iku maknane DPRD kudu gawé peraturan ning daeraeh. DPRD ana hak nggo gawé peraturan laladan (Perda)