Undhang-undhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Fungsi Legislasi iku tegesé DPRD kudu gawé peraturan ning daeraeh. DPRD ana hak kanggo gawé peraturan laladan (Perda)