Undhang-undhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fungsi Legislasi iku tegesé DPRD kudu gawé peraturan ning daeraeh. DPRD ana hak kanggo gawé peraturan laladan (Perda)