Undhang-undhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Fungsi Legislasi iku tegesé DPRD kudu gawé peraturan ning daeraeh. DPRD ana hak kanggo gawé peraturan laladan (Perda)