Èlmu pulitik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Èlmu pulitik kuwi cabang èlmu sosial kang mbahas téori lan praktèk pulitik sarta deskripsi lan analisa sistem pulitik lan perilaku politik. Èlmu iki nduwèni orientasi akademis, teori, lan riset.

Èsensi èlmu politik[sunting | Owah sumber]

Artikel utama: Èlmu Pulitik lan Pulitik

Bidhang studi èlmu poilitik[sunting | Owah sumber]

Sajarah Èlmu pulitik[sunting | Owah sumber]

Artikel utama: Sajarah Èlmu pulitik

Konsèp dhasar Èlmu pulitik[sunting | Owah sumber]


Delengen uga[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Cabang utama jroning Èlmu sosial
Antropologi | Ékonomi | Géografi | Linguistik | Manajemen | Pendhidhikan | Èlmu pulitik | Psikologi | Sajarah | Sosiologi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Èlmu_pulitik&oldid=819945"