Èlmu pulitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Èlmu pulitik iku cabang èlmu sosial kang mbahas téyori lan praktèk pulitik sarta deskripsi lan analisa sistem pulitik lan perilaku pulitik. Èlmu iki duwé orientasi akademis, téyori, lan riset.

Èsensi èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Artikel utama: Èlmu Pulitik lan Pulitik

Babagan studi èlmu poilitik[besut | besut sumber]

Sajarah Èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Konsèp dhasar Èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Cabang ngèlmu sosial