Èlmu pulitik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Èlmu pulitik iku cabang èlmu sosial kang mbahas téori lan praktèk pulitik sarta deskripsi lan analisa sistem pulitik lan perilaku pulitik. Èlmu iki nduwèni orientasi akademis, teori, lan riset.

Èsensi èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Artikel utama: Èlmu Pulitik lan Pulitik

Bidhang studi èlmu poilitik[besut | besut sumber]

Sajarah Èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Artikel utama: Sajarah Èlmu pulitik

Konsèp dhasar Èlmu pulitik[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cabang utama jroning Èlmu sosial
Antropologi | Ékonomi | Géografi | Linguistik | Manajemen | Pendhidhikan | Èlmu pulitik | Psikologi | Sajarah | Sosiologi


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Èlmu_pulitik&oldid=1052071"