Kampanye pulitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kampanye pulitik iku upaya sing katata kanggo mempengaruhi prosès gawé kaputusan ing sawijining klompok. jroning dhémokrasi, kampanye pulitik kerep ngacu marang kampanye elektoral, ya iku wakil kapilih atau referenda diputusaé. Kampanye pulitik uga nyakup usaha tumata kanggo ngowahi kawicaksanan jroning sawiji institusi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kampanye_pulitik&oldid=1045213"