Kampanye pulitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kampanye pulitik iku upaya sing katata kanggo mempengaruhi prosès gawé kaputusan ing sawijining golongan. sajeroning dhémokrasi, kampanye pulitik kerep ngacu marang kampanye elektoral, ya iku wakil kapilih atau referenda diputusaé. Kampanye pulitik uga nyakup usaha tumata kanggo ngowahi kawicaksanan sajeroning sawiji institusi.