Kampanye pulitik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kampanye pulitik iku upaya sing katata kanggo mempengaruhi prosès gawé kaputusan ing sawijining klompok. jroning dhémokrasi, kampanye pulitik kerep ngacu marang kampanye elektoral, ya iku wakil kapilih atau referenda diputusaé. Kampanye pulitik uga nyakup usaha tumata kanggo ngowahi kawicaksanan jroning sawiji institusi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kampanye_pulitik&oldid=1045213"