Jack Colback

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jack Colback
ColbackYCFC vs SAFC.jpg
Colback main kanggo Sunderland ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Raymond Colback[1]
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 14
Karir nom
1999–2008 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– Sunderland 35 (1)
2009–2011Ipswich Town (pinjaman) 50 (4)
Tim nasional
2009 Inggris U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:00, 25 Februari 2012 (GMT).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 31 Maret 2009

Jack Raymond Colback (lair 24 Oktober 1989; umur 28 taun) ya iku juru main bl-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kago klub Sunderland ing posisi gelandang[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Statistics" (PDF). Premier League. Dijupuk 2010-01-11. 
  2. ^ a b "Profiles". Ipswich Town F.C. Dijupuk 2009-08-19. 
  3. ^ "Jack Colback". Sunderland A.F.C. Dijupuk 2010-01-09. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]