David Vaughan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
David Vaughan
David Vaughan.jpg
Vaughan nalika isih main kanggok Blackpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Owen Vaughan
Dhuwur 170 m (557 ft 8.9 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 15
Karir nom
Crewe Alexandra
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2007 Crewe Alexandra 185 (18)
2007–2008 Real Sociedad 9 (1)
2008–2011 Blackpool 105 (4)
2011– Sunderland 17 (2)
Tim nasioanl
2002 Wales U-19 2 (1)
2002–2005 Wales U-21 8 (3)
2003– Wales 29 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:41, 21 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:10, 29 Februari 2012 (UTC)

David Owen Vaughan (lair 18 Fèbruari 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 15 March 2011. 
  2. ^ Spellman, Damian (8 July 2011). "sunderland sign blackpool midfielder david vaughan". The Independent (London). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Vaughan&oldid=1085633"