David Vaughan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
David Vaughan
David Vaughan.jpg
Vaughan nalika isih main kanggok Blackpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Owen Vaughan
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 15
Karir nom
Crewe Alexandra
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2007 Crewe Alexandra 185 (18)
2007–2008 Real Sociedad 9 (1)
2008–2011 Blackpool 105 (4)
2011– Sunderland 17 (2)
Tim nasional
2002 Wales U-19 2 (1)
2002–2005 Wales U-21 8 (3)
2003– Wales 29 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:41, 21 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:10, 29 Februari 2012 (UTC)

David Owen Vaughan (lair 18 Fèbruari 1983; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 15 March 2011. 
  2. ^ Spellman, Damian (8 July 2011). "sunderland sign blackpool midfielder david vaughan". The Independent (London). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]