David Vaughan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
David Vaughan
David Vaughan.jpg
Vaughan nalika isih main kanggok Blackpool
Informasi pribadi
Jeneng pepak David Owen Vaughan
Tanggal lair (1983-02-18) 18 Fèbruari 1983 (age 33)
Papan lair Abergele, Conwy, Wales
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in) [1]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 15
Karir remaja
Crewe Alexandra
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000–2007 Crewe Alexandra 185 (18)
2007–2008 Real Sociedad 9 (1)
2008–2011 Blackpool 105 (4)
2011– Sunderland 17 (2)
Tim nasional
2002 Wales U-19 2 (1)
2002–2005 Wales U-21 8 (3)
2003– Wales 29 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20:41, 21 Januari 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 22:10, 29 Februari 2012 (UTC)


David Owen Vaughan (lair 18 Februari 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 15 March 2011. 
  2. ^ Spellman, Damian (8 July 2011). "sunderland sign blackpool midfielder david vaughan". The Independent (London). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Vaughan&oldid=1037508"