Menyang kontèn

David Vaughan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
David Vaughan
Vaughan nalika isih main kanggok Blackpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Owen Vaughan
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in) [1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 15
Karir nom
Crewe Alexandra
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2007 Crewe Alexandra 185 (18)
2007–2008 Real Sociedad 9 (1)
2008–2011 Blackpool 105 (4)
2011– Sunderland 17 (2)
Tim nasional
2002 Wales U-19 2 (1)
2002–2005 Wales U-21 8 (3)
2003– Wales 29 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:41, 21 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:10, 29 Februari 2012 (UTC)

David Owen Vaughan (lair 18 Fèbruari 1983; umur 41 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi glandhang[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 4 October 2012. Dibukak ing 15 March 2011.
  2. Spellman, Damian (8 July 2011). "sunderland sign blackpool midfielder david vaughan". The Independent. London.

Pranala njaba[besut | besut sumber]