Cangkiran, Mijèn, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cangkiran
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanMijèn
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Cangkiran iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Mijèn, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Mijèn, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Cangkiran | Bubakan | Karangmalang | Polaman | Purwosari | Tambangan | Jatisari | Mijèn | Jatibarang | Kedungpani | Pesantren | Ngadirgo | Wonolopo | Wonoplumbon