Bangetayu Kulon, Genuk, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangetayu Kulon
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanGenuk
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Bangetayu Kulon iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Genuk, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Genuk, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Muktiharjo Lor | Gebangsari | Genuksari | Bangetayu Kulon | Bangetayu Wetan | Sembungharjo | Penggaron Lor | Kudu | Karangroto | Banjardowo | Trimulyo | Terboyo Wetan | Terboyo Kulon