Zungri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zungri ing kidul-kulon Vibo Valentia
Lokasi Vibo Valentia
Zungri-Stemma.png

Zungri kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Vibo Valentia, region Calabria, Italia. Jembar wewengkon 23 km2 lan cacahing pedunung 2.182 jiwa. Zungri wewatesan karo: Briatico, Cessaniti, Drapia, Filandari, Rombiolo, Spilinga, lan Zaccanopoli

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia

38°39′20″N 15°59′00″E / 38.65556°N 15.9833333°E / 38.65556; 15.9833333

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zungri&oldid=813385"