Acquaro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Acquaro
Negara Flag of Italia Italia
Region Calabria
Provinsi Provinsi Vibo Valentia (VV)
Walikutha
Area 253 km² (98 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 38°33′N, 16°11′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0963
Kodhe Pos 88011
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Acquaro in Italy

Acquaro kuwi sawijining comune (municipality) ing Provinsi Vibo Valentia ing region Calabria, Italia, dumunung watara 50 km kidul-kulon Catanzaro lan watara 15 km kidul-wétan Vibo Valentia. Miturut data tanggal 31 Desember 2004, cacahing pedunung 2,908 jiwa lan jembar wewengkon 25.3 km².[1]

Acquaro wewatesan karo: Arena, Dasà, Dinami, Fabrizia, lan San Pietro di Caridà.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ ISTAT ( Italian statistical institute).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]



Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acquaro&oldid=813382"