Provinsi Catanzaro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Catanzaro
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Calabria
Ibukutha Catanzaro
Area 2,391 km²
Populasi (2001) 369,134
Kapadhetan 154
Komunitas 80
Nomor Polisi CZ
Kodhe Pos 88020-88021, 88024-88025, 88040-88044, 88046, 88050-88051, 88054-88056, 88060-88062, 88064-88070, 88100
Kodhe Telepon 0961, 0967, 0968
ISTAT 079
Presidhèn Michele Traversa
Catanzaro posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Catanzaro ing Italia

Provinsi Catanzaro (basa Italia: Provincia di Catanzaro) kuwi sawijining Provinsi Italia saka regione Calabria, Italia. Kutha Catanzaro minangka ibukutha provinsi lan ibukutha regione.

Jembar wewengkon 2,391 km², lan total populasi 369,578 (2001). Ana 80 comune (basa Italia: comuni) ing provinsi iki.[1].

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]

Comune Populasi
(2006)
Catanzaro 94.381
Lamezia Terme 70.188
Soverato 9.732
Borgia 7.318
Chiaravalle Centrale 6.861

Delengen uga Comune ing Provinsi Catanzaro.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Catanzaro&oldid=868429"