Provinsi Cosenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Cosenza
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Calabria
Ibukutha Cosenza
Area 6,650 km²
Populasi (2001) 733,368
Kapadhetan 110
Komunitas 155
Nomor Polisi CS
Kodhe Pos 87100
Kodhe Telepon 0968, 0981, 0982, 0983, 0984, 0985
ISTAT 078
Presidhèn Mario Oliverio
Cosenza posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Cosenza ing Italia

Province of Cosenza (basa Italia: Provincia di Cosenza) kuwi sawijining provinsi ing regione Calabria, Italia. Ibukuthané yakuwi Cosenza.

Jembar wewengkon 6,650 km², lan total populasi 733,797 (2001). Ana 155 comune (comuni) ing provisi iki.[1].

Komunitas utama[sunting | sunting sumber]

Comune Populasi
(2006)
Cosenza 69.868
Corigliano Calabro 38.509
Rossano 36.760
Rende 35.124
Castrovillari 22.564
Acri 21.891

Delengen uga: Comune ing Provinsi Cosenza.


Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Cosenza&oldid=813109"