Acquaformosa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Acquaformosa
Negara Flag of Italia Italia
Region Calabria
Provinsi Cosenza (CS)
Walikutha
Area 22 km² (8 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 39°43′N, 16°06′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0981
Kodhe Pos 87010
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Acquaformosa in Italy
Website: www.comunediacquaformosa.it

Acquaformosa (Arbërisht: Firmosa) kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Cosenza, ing region Calabria, Italia. Wiwit Abad tengahan kutha iki dadi panggonan kaum minoritas Arbëresh, kang kagambaraké kanthi anané gambar manuk élangSkanderbeg ing lambang kutha iki.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acquaformosa&oldid=813474"