Polinésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Polynesia ing Samudra Pasifik.

Polinésia (saka basa Yunani: πολύς akèh, νῆσος pulo) kuwi bagéyan saka tlatah Oséania, dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing Samudra Pasifik tengah lan kidul.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Polinésia ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polinésia&oldid=814680"