Piala Donya FIFA 2014

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Current sport.svg

Artikel iki isi informasi ngenani acara olahraga sing bakal teka.
Isi artikel bisa waé owah sacara dramatis kanthi saya cedhaké wektu pelaksanaan.

Piala Donya FIFA 2014
Copa do Mundo de Futebol FIFA Brasil 2014
Brazil2014.png
Logo resmi Piala Donya FIFA 2014
Informasi turnamèn
Tuan omah Flag of Brasil Brasil

Piala Donya FIFA 2014 iku Piala Donya FIFA ke-20 aing putaran finalé ianakaké ing Brasil. Prastawa iki minangka prastawa kaloro Brasil dadi tuan-omah turnamèn iki (sawisé 1950). Turnamèn iki uga minangka Piala Donya FIFA pisanan sing diselenggarakaké ing Amérika Kidul sawisé Argentina 1978. Sadurungé ora ana negara Amérika Kidul sing nyelenggarakaké Piala Donya FIFA luwih saka sepisan. Piala Donya 2014 bakal diselenggarakaké ing sawetara kutha gedhé ing Brasil, lan rencanané kutha sing bakal kanggonan pertandingan penutupan yaiku São Paulo utawa Rio de Janeiro

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 2014 FIFA World Cup ing Wikimedia Commons.