Polokwane

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Polokwane utawa biyèn Pietersburg iku kutha sing dumunung ing sisih lor Afrika Kidul. Pedunungé ana 130.000 jiwa (2005).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polokwane&oldid=869102"