Rustenburg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
North West
Noord-Wes
Nyakatho-Ntshonalanga
Location of North West Province
Ibu Kutha Mafikeng
Kutha paling gedhé Rustenburg
Premier Edna Molewa (ANC)
Wewengkon
- Total
Peringkat Ka-6
116.320 km²
Populasi
 - Total (2007)
 - Kapadhetan
Peringkat Ke-6
3,394,200
33/km²
Basa Setswana (65.4%)
Afrikaans (7.5%)
isiXhosa (5.9%)
Sesotho (5.7%)
Xitsonga (4.7%)
Sepedi (4.2%)
isiZulu (2.5%)
isiNdebele (1.3%)
English (1.2%)
Komposisi Etnik Kulit Ireng (91.5%)
Putih (6.7%)
Wong kulit warna (1.6%)
Asia (0.3%)
edit

Rustenburg (Afrikaans lan Walanda: Town of Rest) iku kutha sing dumunung ing sikil pagunungan Magaliesberg ing Provinsi North West, Afrika Kidul. Kutha iki nduwèni pedunung 125.000 jiwa.

Fakta[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rustenburg&oldid=826860"