Stadion Peter Mokaba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stadion Peter Mokaba
Lokasi Flag of South Africa.svg Polokwane, Afrika Kidul
Koordinat 23°55′30″S 29°27′54″E / 23.925°S 29.465°E / -23.925; 29.465
Dibuka 2010
Kapasitas 46.000

Stadion Peter Mokaba iku stadion bal-balan ing Polokwane, Afrika Kidul, sing dipigunakaké kanggo Piala Donya FIFA 2010.

Stadion iki minangka salah siji saka lima stadion anyar sing dibangun kanggo Piala Donya 2010.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 23°55′30″S 29°27′54″E / 23.925°S 29.465°E / -23.925; 29.465