Tim nasional bal-balan Aljazair

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aljazair
Shirt badge/Association crest
Julukan Les Fennecs
(The Desert Foxes)
Asosiasi Federasi bal-balan Aljazair
Konfederasi CAF (Africa)
Pelatih kepala Flag of Algeria.svg Rabah Saadane
Kaptèn Yazid Mansouri
Most caps Mahieddine Meftah (107)
Top scorer Abdelhafid Tasfaout (35)
Kandhang Stade 5 Juillet 1962
Kodhe FIFA ALG
FIFA ranking 27
Rangking FIFA 26 (Desember 2009)
Lowest FIFA ranking 101 (April 2008)
Elo rating 103
Rating Elo 16 (November 1967)
Lowest Elo ranking 103 (May 2008)
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
First kit
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Second kit
Tandhing international
Tunisia 1 - 2 Aljazair
(Tunisia; 1 Juni 1957)
Kamenangan paling gedhe
Aljazair 15 - 1 Yaman Kidul
(Libya; 17 Agustus 1973)
Kalah paling gedhe
Jerman Wétan 5 - 0 Aljazair
(Cottbus, Jerman Wétan; 21 April 1976)
Piala Donya
Panampilan 3 (First in 1982)
Kasil paling apik Babak 1, 1982 dan 1986
Piala Afrika
Panampilan 14 (First in 1968)
Asil paling apik Juwara, 1990

Tim nasional bal-balan Aljazair minangka sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné sepisan ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1990 lan ana ing sangisoré Federasi bal-balan Aljazair. Debut piala donya kedadéyan ing taun 1982 lan asil paling apik yaiku Babak 1 taun 1982 lan 1986.

Rékor Piala Donya[sunting | sunting sumber]

Rékor Piala Afrika[sunting | sunting sumber]

Pemain kondhang[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]