Walter Samuel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wálter Samuel
Walter Sameul
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wálter Adrián Luján-Samuel
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)[1]
Posisi main Bek tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Internazionale
Angka 25
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–1997 Newell's Old Boys 37 (0)
1997–2000 Boca Juniors 75 (4)
2000–2004 Roma 122 (9)
2004–2005 Real Madrid 30 (2)
2005– Internazionale 117 (9)
Tim nasioanl
1999– Argentina 56 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 Mei 2010.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 Juni 2010, 21.51 UTC

Wálter Adrián Samuel (lair ing Firmat, Argentina, 23 Maret 1978; umur 38 taun kanthi jeneng Walter Adrián Luján[2] ) ya iku pemain bal-balan Argentina sing posisiné minangka bèk tengah. Saiki panjenengané main kanggo Internazionale ing Serie A lan kanggo Argentina.

Samuel naté main kanggo Newell's Old Boys, Boca Juniors, Roma, Real Madrid, sadurungé mbéla Inter Milan wiwit taun 2005. Samuel wés main ping 55 lan nyétak 5 gol sasuwené karir internasionalé bareng Argentina. Panjenengané mèlu mbéla Argentina ing Piala Donya FIFA 2002, Piala Konfederasi FIFA 2005, lan Piala Donya FIFA 2010.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Calciatore: Samuel Walter Adrian". Lega Serie A. Dijupuk 2011-10-20.  (it)
  2. ^ "El juvenil Luján que asombró a Argentina". AS.com. 2002-10-30. Dijupuk 2011-10-20.  (es)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walter_Samuel&oldid=1086684"