Javier Pastore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Javier Matías Pastore
Javierpastore.JPG
Katerangan priangga
Dhuwur 1.87 m (6 ft 1 12 in)
Posisi main Attacking Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Palermo
Angka 27
Karir nom
2005 Talleres
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006-2007 Talleres 5 (0)
2007–2009 Huracán 31 (8)
2009– Palermo 69 (14)
Tim nasioanl
2010- Argentina 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:28, 28 November 2010 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:44, 3 July 2010 (UTC)

Javier Pastore (lair tanggal 20 Juni 1989 ing Córdoba, Argentina) iku pemain bal-balan misuwur saka Argentina.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuad Argentina ing Piala Donya 2010 Cithakan:Skuad Palermo