Antonio Cassano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Antonio Cassano (lair 12 Juli 1982; umur 36 taun) ya iku salah sawijining juru main bal-balan saka nagara Italia kang saiki main kanggo tim AC Milan. Duwe awak kang dhuwuré 175 cm. Dhèwèké duwé jejuluk Fantantonio (karena peran fantasista-nya). Dhèwèké minangka pahlawan AS Roma sedurunge dilego menyang Real Madrid, amarga sikap indisipliner. Saiki, dhèwèké main ing AC Milan lan nganggo nomer punggung 99.