Menyang kontèn

Trimulya, Kayèn, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Trimulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanKayèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Trimulya iku désa ing Kacamatan Kayèn, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]