Menyang kontèn

Balaagung, Kayèn, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Boloagung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanKayèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Balaagung iku désa ing Kacamatan Kayèn, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]