Menyang kontèn

Durènsawit, Kayèn, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Durensawit
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanKayèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Durènsawit iku désa ing Kacamatan Kayèn, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]