Trasan, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trasan
Désa
Trasan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Trasan
Trasan
Trasan kapernah ing Jawa Tengah
Trasan
Trasan
Trasan kapernah ing Indonésia
Trasan
Trasan
Koordhinat: 7°28′05″S 110°12′06″E / 7.46808°S 110.20171°E / -7.46808; 110.20171Koordhinat: 7°28′05″S 110°12′06″E / 7.46808°S 110.20171°E / -7.46808; 110.20171
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2007

Trasan iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)