Salamkanci, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salamkanci
Désa
Salamkanci kapernah ing Kabupatèn Magelang
Salamkanci
Salamkanci
Salamkanci kapernah ing Jawa Tengah
Salamkanci
Salamkanci
Salamkanci kapernah ing Indonésia
Salamkanci
Salamkanci
Koordhinat: 7°29′30″S 110°10′44″E / 7.49174°S 110.17895°E / -7.49174; 110.17895Koordhinat: 7°29′30″S 110°10′44″E / 7.49174°S 110.17895°E / -7.49174; 110.17895
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2002

Salamkanci iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)