Gandhusari, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gandhusari
Désa
Gandhusari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gandhusari
Gandhusari
Gandhusari kapernah ing Jawa Tengah
Gandhusari
Gandhusari
Gandhusari kapernah ing Indonésia
Gandhusari
Gandhusari
Koordhinat: 7°26′52″S 110°10′59″E / 7.44784°S 110.18299°E / -7.44784; 110.18299Koordhinat: 7°26′52″S 110°10′59″E / 7.44784°S 110.18299°E / -7.44784; 110.18299
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2005

Gandhusari iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)