Banyuwangi, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyuwangi
Désa
Banyuwangi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banyuwangi
Banyuwangi
Banyuwangi kapernah ing Jawa Tengah
Banyuwangi
Banyuwangi
Banyuwangi kapernah ing Indonésia
Banyuwangi
Banyuwangi
Koordhinat: 7°29′00″S 110°11′40″E / 7.4832°S 110.19448°E / -7.4832; 110.19448Koordhinat: 7°29′00″S 110°11′40″E / 7.4832°S 110.19448°E / -7.4832; 110.19448
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2008

Banyuwangi iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)