Ngepanreja, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngepanreja
Désa
Ngepanreja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngepanreja
Ngepanreja
Ngepanreja kapernah ing Jawa Tengah
Ngepanreja
Ngepanreja
Ngepanreja kapernah ing Indonésia
Ngepanreja
Ngepanreja
Koordhinat: 7°26′16″S 110°09′50″E / 7.43771°S 110.16389°E / -7.43771; 110.16389Koordhinat: 7°26′16″S 110°09′50″E / 7.43771°S 110.16389°E / -7.43771; 110.16389
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2013

Ngepanreja iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)