Sukasari, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukasari
Désa
Sukasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sukasari
Sukasari
Sukasari kapernah ing Jawa Tengah
Sukasari
Sukasari
Sukasari kapernah ing Indonésia
Sukasari
Sukasari
Koordhinat: 7°29′59″S 110°10′11″E / 7.49964°S 110.16969°E / -7.49964; 110.16969Koordhinat: 7°29′59″S 110°10′11″E / 7.49964°S 110.16969°E / -7.49964; 110.16969
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2003

Sukasari iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)