Menyang kontèn

Kedhungsari, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungsari
Désa
Kedhungsari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Indonesia
Kedhungsari
Kedhungsari
Koordhinat: 7°30′15″S 110°11′16″E / 7.50405°S 110.18766°E / -7.50405; 110.18766Koordhinat: 7°30′15″S 110°11′16″E / 7.50405°S 110.18766°E / -7.50405; 110.18766
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2009

Kedhungsari iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.