Menyang kontèn

Sidareja, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°27′19″S 110°12′08″E / 7.45532°S 110.20228°E / -7.45532; 110.20228Koordhinat: 7°27′19″S 110°12′08″E / 7.45532°S 110.20228°E / -7.45532; 110.20228
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2006

Sidareja iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.