Sidareja, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidareja
Désa
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Jawa Tengah
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonésia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°27′19″S 110°12′08″E / 7.45532°S 110.20228°E / -7.45532; 110.20228Koordhinat: 7°27′19″S 110°12′08″E / 7.45532°S 110.20228°E / -7.45532; 110.20228
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2006

Sidareja iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)