Bandhongan, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandhongan
Désa
Bandhongan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bandhongan
Bandhongan
Bandhongan kapernah ing Jawa Tengah
Bandhongan
Bandhongan
Bandhongan kapernah ing Indonésia
Bandhongan
Bandhongan
Koordhinat: 7°28′09″S 110°11′05″E / 7.46912°S 110.18468°E / -7.46912; 110.18468Koordhinat: 7°28′09″S 110°11′05″E / 7.46912°S 110.18468°E / -7.46912; 110.18468
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2001

Bandhongan iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)