Sukadadi, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukadadi
Désa
Sukadadi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sukadadi
Sukadadi
Sukadadi kapernah ing Jawa Tengah
Sukadadi
Sukadadi
Sukadadi kapernah ing Indonésia
Sukadadi
Sukadadi
Koordhinat: 7°28′28″S 110°10′18″E / 7.47447°S 110.17154°E / -7.47447; 110.17154Koordhinat: 7°28′28″S 110°10′18″E / 7.47447°S 110.17154°E / -7.47447; 110.17154
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2010

Sukadadi iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)