Rejasari, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rejasari
Désa
Rejasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Rejasari
Rejasari
Rejasari kapernah ing Jawa Tengah
Rejasari
Rejasari
Rejasari kapernah ing Indonésia
Rejasari
Rejasari
Koordhinat: 7°26′15″S 110°12′11″E / 7.43749°S 110.20304°E / -7.43749; 110.20304Koordhinat: 7°26′15″S 110°12′11″E / 7.43749°S 110.20304°E / -7.43749; 110.20304
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2014

Rejasari iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)