Kalegèn, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalegèn
Désa
Kalegèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kalegèn
Kalegèn
Kalegèn kapernah ing Jawa Tengah
Kalegèn
Kalegèn
Kalegèn kapernah ing Indonésia
Kalegèn
Kalegèn
Koordhinat: 7°26′49″S 110°08′58″E / 7.44701°S 110.14947°E / -7.44701; 110.14947Koordhinat: 7°26′49″S 110°08′58″E / 7.44701°S 110.14947°E / -7.44701; 110.14947
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2012

Kalegèn iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)