Tanabaya, Bandhongan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanabaya
Désa
Tanabaya kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tanabaya
Tanabaya
Tanabaya kapernah ing Jawa Tengah
Tanabaya
Tanabaya
Tanabaya kapernah ing Indonésia
Tanabaya
Tanabaya
Koordhinat: 7°27′44″S 110°10′14″E / 7.46214°S 110.17059°E / -7.46214; 110.17059Koordhinat: 7°27′44″S 110°10′14″E / 7.46214°S 110.17059°E / -7.46214; 110.17059
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBandhongan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.14.2004

Tanabaya iku désa ing Kacamatan Bandhongan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)