Traju, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Traju
Désa
Traju kapernah ing Kabupatèn Tegal
Traju
Traju
Traju kapernah ing Jawa Tengah
Traju
Traju
Traju kapernah ing Indonésia
Traju
Traju
Koordhinat: 7°09′26″S 109°06′35″E / 7.15736°S 109.10963°E / -7.15736; 109.10963Koordhinat: 7°09′26″S 109°06′35″E / 7.15736°S 109.10963°E / -7.15736; 109.10963
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2008

Traju iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)