Dhukuhbendha, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhukuhbendha
Désa
Dhukuhbendha kapernah ing Kabupatèn Tegal
Dhukuhbendha
Dhukuhbendha
Dhukuhbendha kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuhbendha
Dhukuhbendha
Dhukuhbendha kapernah ing Indonésia
Dhukuhbendha
Dhukuhbendha
Koordhinat: 7°12′17″S 109°05′54″E / 7.20466°S 109.09821°E / -7.20466; 109.09821Koordhinat: 7°12′17″S 109°05′54″E / 7.20466°S 109.09821°E / -7.20466; 109.09821
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2011

Dhukuhbendha iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)