Bumijawa, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bumijawa
Désa
Bumijawa kapernah ing Kabupatèn Tegal
Bumijawa
Bumijawa
Bumijawa kapernah ing Jawa Tengah
Bumijawa
Bumijawa
Bumijawa kapernah ing Indonésia
Bumijawa
Bumijawa
Koordhinat: 7°10′39″S 109°07′49″E / 7.17762°S 109.13016°E / -7.17762; 109.13016Koordhinat: 7°10′39″S 109°07′49″E / 7.17762°S 109.13016°E / -7.17762; 109.13016
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2004

Bumijawa iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)