Sokasari, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sokasari
Désa
Sokasari kapernah ing Kabupatèn Tegal
Sokasari
Sokasari
Sokasari kapernah ing Jawa Tengah
Sokasari
Sokasari
Sokasari kapernah ing Indonésia
Sokasari
Sokasari
Koordhinat: 7°08′33″S 109°08′11″E / 7.14244°S 109.13652°E / -7.14244; 109.13652Koordhinat: 7°08′33″S 109°08′11″E / 7.14244°S 109.13652°E / -7.14244; 109.13652
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2005

Sokasari iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)