Guci, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guci
Désa
Guci kapernah ing Kabupatèn Tegal
Guci
Guci
Guci kapernah ing Jawa Tengah
Guci
Guci
Guci kapernah ing Indonésia
Guci
Guci
Koordhinat: 7°14′21″S 109°11′28″E / 7.23929°S 109.19111°E / -7.23929; 109.19111Koordhinat: 7°14′21″S 109°11′28″E / 7.23929°S 109.19111°E / -7.23929; 109.19111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2001

Guci iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)