Jejeg, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jejeg
Désa
Jejeg kapernah ing Kabupatèn Tegal
Jejeg
Jejeg
Jejeg kapernah ing Jawa Tengah
Jejeg
Jejeg
Jejeg kapernah ing Indonésia
Jejeg
Jejeg
Koordhinat: 7°09′43″S 109°05′26″E / 7.162°S 109.09068°E / -7.162; 109.09068Koordhinat: 7°09′43″S 109°05′26″E / 7.162°S 109.09068°E / -7.162; 109.09068
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2015

Jejeg iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)