Muncanglarang, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Muncanglarang
Désa
Muncanglarang kapernah ing Kabupatèn Tegal
Muncanglarang
Muncanglarang
Muncanglarang kapernah ing Jawa Tengah
Muncanglarang
Muncanglarang
Muncanglarang kapernah ing Indonésia
Muncanglarang
Muncanglarang
Koordhinat: 7°10′23″S 109°06′29″E / 7.17306°S 109.10805°E / -7.17306; 109.10805Koordhinat: 7°10′23″S 109°06′29″E / 7.17306°S 109.10805°E / -7.17306; 109.10805
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2009

Muncanglarang iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)