Cempaka, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cempaka
Désa
Cempaka kapernah ing Kabupatèn Tegal
Cempaka
Cempaka
Cempaka kapernah ing Jawa Tengah
Cempaka
Cempaka
Cempaka kapernah ing Indonésia
Cempaka
Cempaka
Koordhinat: 7°10′54″S 109°04′04″E / 7.18167°S 109.06772°E / -7.18167; 109.06772Koordhinat: 7°10′54″S 109°04′04″E / 7.18167°S 109.06772°E / -7.18167; 109.06772
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2013

Cempaka iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)