Carul, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carul
Désa
Carul kapernah ing Kabupatèn Tegal
Carul
Carul
Carul kapernah ing Jawa Tengah
Carul
Carul
Carul kapernah ing Indonésia
Carul
Carul
Koordhinat: 7°07′48″S 109°06′26″E / 7.12999°S 109.10713°E / -7.12999; 109.10713Koordhinat: 7°07′48″S 109°06′26″E / 7.12999°S 109.10713°E / -7.12999; 109.10713
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2017

Carul iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)