Sigedhong, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sigedhong
Désa
Sigedhong kapernah ing Kabupatèn Tegal
Sigedhong
Sigedhong
Sigedhong kapernah ing Jawa Tengah
Sigedhong
Sigedhong
Sigedhong kapernah ing Indonésia
Sigedhong
Sigedhong
Koordhinat: 7°13′30″S 109°08′20″E / 7.2251°S 109.13897°E / -7.2251; 109.13897Koordhinat: 7°13′30″S 109°08′20″E / 7.2251°S 109.13897°E / -7.2251; 109.13897
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2002

Sigedhong iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)