Gunungagung, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunungagung
Désa
Gunungagung kapernah ing Kabupatèn Tegal
Gunungagung
Gunungagung
Gunungagung kapernah ing Jawa Tengah
Gunungagung
Gunungagung
Gunungagung kapernah ing Indonésia
Gunungagung
Gunungagung
Koordhinat: 7°10′10″S 109°04′53″E / 7.16957°S 109.08133°E / -7.16957; 109.08133Koordhinat: 7°10′10″S 109°04′53″E / 7.16957°S 109.08133°E / -7.16957; 109.08133
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2014

Gunungagung iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)